top of page

Tentfeest vrijdag 2015

Dag twee van Tentfeest 2015 zit er op.

De vrijdag stond vooral in het teken van de dorps-BBQ.

‘s middags na schooltijd was de stormbaan voor de basisschoolkinderen geopend voor wat ren, klim, spring en water plezier. Het weer was goed en daardoor werd het water op de stormbaan omarmd, zie foto’s.

Vanaf 18.00 uur was daar de BBQ, gratis en voor niks voor het hele dorp. Waarom? Omdat het kan en wie jarig is trakteert, de BBQ werd goed ontvangen door het drop. De stoelen waren bezet en tafels waren dan ook goed gevuld met bordjes vol vlees, salade, stokbrood, patat en nog meer vlees. Het mooiste was dat het voor je werd gebakken en mede daardoor waren de reacties die wij kregen zeer positief, wie wil er nou niet op een makkelijke manier veel vlees eten.

Kiek Now Us was de band van vrijdag avond, kwalitatief goede Rock & Roll en een goede sfeer. De tent was niet vol maar dat maakte het feest er niet minder om. Ook op de platen van de dj werd flink gedanst, voor hoever je het dansen kunt noemen (geintje natuurlijk).

Wij hebben het na ons zin gehad en wij hopen alle feestgangers ook, vanavond gaan we het dubbel en dwars over doen met Diss Nie Okay. Okay?


bottom of page