top of page

Tentfeest zaterdag 2015

De een-na-laatste dag van het jubileum tentfeest, de zaterdag.

De dag van de Bizarre-Bingo en de band Diss Nie Okay en veel gezellige mensen.

Om 14.30 uur begon de Bizarre-Bingo, en bizar was hij zeker. De feestcommissie heeft haar uiterste best gedaan om er een gezellige en verassende middag van te maken. En met de opkomt (een goede 70 man) en de reacties van de aanwezigen kunnen wij constateren dat deze missie is geslaagd. Wat was er zo bizar aan deze bingo? Er werd bijvoorbeeld een komisch verhaal verteld waar de nummers voor de bingo in voorbij kwamen, er was een sta en zit ronde, je kan het zo gek niet bedenken. En dan was er ook nog een leuke strijd om de prijzen bij een dubbele bingo en dit zorgde voor mooie momenten. Geslaagd is de tekst op deze stempel.

Dan rol je in de zaterdagavond, de mensen die toe waren aan een beestachtig feest kwamen naar de tent en een beestachtig feest dat kregen ze. De DJ wist de sfeer goed te pakken en Diss Nie Okay die deed daar een ruime schep bovenop. Het was lekker, energiek, hard en romantisch tegelijk. Feest DJ Kevin en vooral Diss Nie Okay bedankt namens de feestgangers voor deze beleving.

Het was voor ons net zo’n groot feest als voor jullie en dat gaan wij vanavond gewoon nog een keer overdoen. Vangrail is de band die vanavond de tent gaat laten springen, tot vanavond mensen.


bottom of page