top of page

Tentfeest zondag 2015

De afsluitende dag van Vesuvius Tentfeest Elsloo zit er helaas weer op, en het was een hele fijne afsluiter. De middag was voor Shantykoor de Stuyvesant Sailors en de avond voor Vangrail en Putkapel Sneek als surprise act.

Zondagmiddag hing een gezellige sfeer met natuurlijk de klassieke meezingers door het shantykoor. Er was een leuke groep mensen gekomen om deze meezingers tot meezingers te maken. En als toetje was het weer ook nog eens uitstekend. Een heerlijke zondagmiddag voor de bezoekers en ons.

Dan stap je in de avond, je weet dat dit de laatste is van dit jaar en die moet dan ook goed zijn. En met Vangrail is dit zeker gelukt, er hing een ongelofelijk gemoedelijke sfeer en veel vrolijke gezichten stonden er in en buiten de tent. Net als in de middag werd er ’s avonds ook meegezongen alleen met ietsjes meer volume. En dan denk je Vangrail en Feest DJ Kevin dat moet toch voldoende zijn voor een top avond? Klopt maar wij wilde iets extra’s doen omdat wij 50 jaar bestaan, Putkapel Sneek was daarom de surprise act die het compleet maakte. Midden in de tent begonnen ze te toeteren en gingen ze tekeer met hun trommels, een mooi moment en wild feest was het zeker.

Zoals aan alles komt dus ook aan het tentfeest een eind, en die is na de zondag bereikt. Wij hebben een ongelofelijk mooi weekend gehad dankzij jullie, veel mensen, veel gezelligheid, veel drank, veel onzin en zoals wij het willen geen geouwehoer of opstootjes. Beter kan het haast niet, maar toch gaan wij volgend jaar een poging wagen om deze editie te overtreffen.

Tot volgend jaar in Elsloo en nogmaals super bedankt.


bottom of page