top of page

Paasvuur 2016

Het jaarlijkse ontsteken van de paasvuurbult is weer geweest en zoals elk jaar was er weer veel belangstelling voor het vuur in Elsloo.

Na onze takkenactie, waarbij wij takken ophalen tegen vergoeding uit Elsloo en omstreken, en mensen die zelf hun takken naar de bult brachten was er een mooie grote bult ontstaan. Grootste van de regio? Geen idee, zou maar zo eens kunnen want hij was groot dit jaar maar toen hij in de brand ging zeker de gezelligste paasvuurbult.

Er was nog wel even een moment van spanning toen de wind begon op te spelen en de regen rijkelijk uit de hemel viel. Dit was gelukkig van korte duur en daarna konden de mensen gewoon weer fijn en droog staan bij de warmte van het vuur.

Gemist? Volgend jaar eerste paasdag is er gewoon weer een paasvuurbult in Elsloo, tot dan.


bottom of page