top of page

Dag 2 Vesuvius Tentfeest Elsloo 2016

Dag 2 was een echte Elsloo dag en een groot succes.

In de middag was er voor de basisschoolkinderen een Korfbalclinic georganiseerd. Met het prachtige weer en de enthousiasme van de trainers was het een geslaagde middag voor de kinderen. En wie weet komen er nog talenten uit voort voor ODIS. Naast de korfbalclinic was er natuurlijk ook het luchtkussen, die met wat water erbij voor nog meer plezier zorgde.

De vrijdagavond was het moment waardoor het een echt Elsloo dag werd. Niet alleen hadden we Dieptriest op de planken, maar ook het hele orkest van Concordia.

De avond opende met een jeugdbandje van Concordia, deze werd opgevolgd door het grote orkest. De sfeer zat er gelijk goed in, helemaal toen de tent voller begon te lopen en Concordia samen met Dieptriest nog een mooie set neer zetten.

Er werd gezongen en gedanst… heel veel zelfs. Dieptriest had het publiek goed in zijn macht en iedereen genoot met volle teugen. Het was een geweldig gezellige vrijdagavond.

Bedankt mensen.


bottom of page