top of page

Dag 3 Vesuvius Tentfeest Elsloo 2016

Dag 3 Vesuvius Tentfeest Elsloo 2016. Het mooiste weer wat je je kan bedenken was ons gegund, en dit bracht veel voordelen met zich mee.

In de middag begon het programma van de zaterdag, een reünie van ODIS vanwege het 75-jarig jubileum. Een grote opkomst en er was veel bij te praten en herinneringen die werden opgehaald. Er waren bedankjes, er werden speldjes uitgereikt voor trouwe dienst in de korfbal van ODIS, cadeaus gegeven en een nieuwe jubileum vlag werd onthuld. Kortom er gebeurde veel en de mensen hadden het naar hun zin.

Diezelfde middag was er ook een ODIS korfbal toernooi onder buurten en verenigingen. Het weer heeft van deze sportieve middag echt een geweldige middag gemaakt. Er waren veel teams die mee deden en iedereen was gebrand om te winnen. Sommigen nog op korfbal, sommigen er al even van af en sommigen die nog nooit een poging hadden gewaagt. Het was gezellig en er was uiteraard een winnaar, buurt Portingaweg 2 (want ze hadden genoeg spelers voor meerdere teams) ging er met de titel vandoor.

Als afsluiter van de ODIS-middag die al geslaagd was, was er een BBQ.

De zaterdagavond begon rustig, door de warme dag was de in loop tijd wat hoger dan normaal. Maar toen het eenmaal liep was de tent snel vol. En toen kon het feest echt los en dat kun je wel over laten aan Plork en de Aannemers en Feest DJ Kevin. Geen problemen alles en iedereen was vrolijk en had zin in een goed feest. Het bier en de Flügel waren aanwezig in overvloed, ook het Snack Circus zorgde er voor dat de snackjes perfect waren. Dit alles met elkaar maakte het feest op de zaterdag helemaal compleet.


bottom of page