top of page

Dag 4 Vesuvius Tentfeest Elsloo 2016

Dag 4, de afsluitende dag van een heel mooi Vesuvius weekend. Ook de laatste dag was het weer perfect, niet te heet maar een heerlijk zonnetje op en om de tent.

Het begon allemaal net na de middag, wij hadden de feestcommissie deze zondagmiddag gegeven om in te vullen. Dit hebben ze heel leuk gedaan, Elsloo op de planken. Iedereen die wilde mocht iets ten tonelen brengen. Dit ging van een complete band tot een iemand op blokfluit en van dansgroep tot playbacken. De stemming zat er goed in en de optredens waren mooi, leuk en sommige komisch. De tent was mooi gevuld met familie, vrienden en dorpelingen die onder het genot van een drankje de show aanschouwden.

Toen gingen we de laatste avond in, alles klaar en schoon, bands aanwezig en geïnstalleerd. Los! Maar ook echt los! De avond ging als een trein, het was een groot feest. De een liep er nog onnozeler bij als de ander, want er werd nog al wat zooi door ons uitgedeeld. Maskers, hoedjes, snorkels, vestjes, ondergoed, zwangerschapstester je kunt het zo gek niet bedenken of mensen liepen ermee rond. (Zie foto’s zondagavond voor bewijs) En dan hebben we het nog niet eens over de Melrose en Jelle B gehad. De hele tent zong mee en dansten gaten in hun sokken, energie was meer dan aanwezig bij deze twee feest artiesten. En niet te vergeten Feest DJ Kevin die ons het hele weekend heeft laten springen en zingen in de pauzes en als afsluiter van elke avond.

Wij vonden het een top weekend, geen gedonder, alleen maar liefde en gezelligheid. Owja en de nodige biertjes. Mensen allemaal enorm bedankt en wij hopen jullie allemaal weer te zien op ons volgende evenement. Bedankt!


bottom of page