top of page

Bestuurswisselingen

Afgelopen vrijdag (03-02-2017) had de Vesuvius weer zijn jaarvergadering, een bijzondere dit keer want er waren bestuurswisselingen.

Na drie jaar met de hamer te hebben gesproken voor de club heeft Menno Boersma het stokje doorgegeven aan Doeke van den Berg. Menno blijft nog wel bij de club, maar wilde de jongere generatie door laten stromen en Doeke is er helemaal klaar voor en heeft er zin in.

Ook onze penningmeester Wilco de Boer heeft afstand gedaan van de cijfers en heeft de administratie aan Patrick Hoogewoonink over gedragen. Wilco heeft Patrick een jaartje opgeleid om de overdracht zo vloeiend mogelijk te laten verlopen.

Doeke was vice-voorzitter, dus die plek kwam ook vrij. Hiervoor wilden we een van de jongeren leden kiezen maar omdat die er nog geen jaar bij zitten leek ons dit te snel. Daarom is Alwin Wemer voor een jaar onze vice-voorzitter tot de jongere leden er klaar voor zijn.


bottom of page